Afbeelding

Wil jij ook een bril van Kylie Minogue dragen?

Zakelijk 22 keer gelezen

Rotterdam - Kylie Minogue introduceert haar eerste brillencollectie bij Specsavers, die vanaf vandaag bij Specsavers Rotterdam verkrijgbaar is. De internationale popster heeft haar jarenlange ervaring in de mode ingezet om haar eerste brillencollectie voor Specsavers te ontwerpen. De collectie is geïnspireerd op haar eigen dagelijks leven, en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Het resultaat: een collectie die de persoonlijkheid van Kylie perfect weerspiegelt.

Kylie heeft zich vastgehouden aan haar eigen stijl. “Ik houd ervan karakters en stijlen af te wisselen, dus gelukkig heb ik een behoorlijk brede collectie mogen ontwerpen. Mijn stijl heeft twee kanten: je hebt de showkant, die doorgaans behoorlijk over de top en vol glitter and glamour is, en mijn ‘echte leven’, waarin ik een meer klassieke stijl heb.”

Op basis van het idee om brillen te ontwerpen voor elke gelegenheid, groeide de collectie uit tot 18 monturen en 5 zonnebrillen, die allemaal zijn voorzien van de opvallende gouden “K” van Kylie. Op het verzoek van Kylie zijn meerdere modellen verkrijgbaar in een kleinere maat. Hoewel de collectie voornamelijk voor vrouwen is ontworpen, kan een aantal modellen ook door mannen worden gedragen.

“Ik heb echt geprobeerd mijn persoonlijkheid in de collectie te laten zien. Voor mij betekent dat een functionele maar ook prachtige bril voor overdag, die ik ook ’s avonds naar een etentje of voorstelling kan dragen” aldus Kylie Minogue.

Voor meer informatie: www.specsavers.nl/kylie.

Uit de krant