Adverteren in De Havenloods

Als je op zoek bent naar een manier om de inwoners van Rotterdam en omgeving te bereiken, is adverteren in De Havenloods de perfecte optie. Dit is namelijk de krant met de hoogste oplage en het grootste bereik in Rotterdam en omstreken.

Als je interesse hebt in het plaatsen van een advertentie of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan zijn wij er om je te helpen jouw doelen te bereiken!

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dehavenloodsmediacentrum.nl
of bel naar T. 015 – 361 54 75
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Rotterdam

Met adverteren in De Havenloods kun je een groot publiek bereiken in verschillende wijken van Rotterdam, waaronder Alexander, Hillegersberg, Schiebroek-Overschie, Delfshaven, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Feijenoord, Ijsselmonde, Hoogvliet, Pernis en Noord-Stadscentrum.

Ook online hebben wij een enorm bereik met onze lokale nieuwswebsite www.dehavenloods.nl, waar we gemiddeld 194.000 pageviews per maand binnenhalen. Dit biedt extra attentiewaarde voor jouw advertentie of nieuwsitem.

De Havenloods kort samengevat:

• Totale oplage van de krant is 270.000 exemplaren, verdeeld over acht edities.
• Het verspreidingsgebied omvat verschillende wijken in Rotterdam, waaronder Alexander, Hillegersberg, Schiebroek-Overschie, Delfshaven, Noord-Stadscentrum, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Feijenoord, Ijsselmonde, Hoogvliet en Pernis.
• De krant verschijnt in het weekend.
• De nieuwswebsite dehavenloods.nl heeft gemiddeld 194.000 pageviews per maand.

Effectief adverteren in De Havenloods

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om te adverteren in Rotterdam en omstreken, dan is De Havenloods de beste keuze. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doelgroep. Na een persoonlijk gesprek over jouw wensen en doelstellingen, stellen zij een op maat gemaakt voorstel voor je op. Vervolgens nemen ze alle werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.

Ben je geïnteresseerd in adverteren in De Havenloods?

Zorg er dan voor dat je advertentie uiterlijk woensdag om 10.00 uur is aangeleverd.
De aanleverspecificaties kun je hier vinden
en de advertentie kan worden aangeleverd via advertentie@dehavenloodsmediacentrum.nl.

We nodigen je graag uit om langs te komen bij De Havenloods Mediacentrum

Ons kantoor is gevestigd aan de Boezemweg 21 in Pijnacker, we ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van De Havenloods aan de Boezemweg in Pijnacker


Adverteren in meerdere gebieden

Wil je dat je advertentie een groter bereik heeft? Naast het bovengenoemde verspreidingsgebied, kunnen wij jouw item ook promoten in andere regio's, zoals De Hoeksche Waard, Gemeente Nissewaard, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Alle diensten van De Havenloods

Wist je dat De Havenloods Mediacentrum naast uitgever van De Havenloods nog veel meer kan betekenen voor jouw onderneming? Als lokale verbinder bieden wij een totaaloplossing voor het bedrijfsleven, variërend van het maken van websites en het beheren van jouw social media kanalen, tot het ontwerpen van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Bekijk onze mediabrochure voor meer informatie.