Adverteren in de best gelezen krant van Rotterdam?

Wil jij de inwoners van Rotterdam bereiken middels lokale promotie?
Dan kunnen we zeker bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen!

Met De Havenloods bereik je een groot publiek in Alexander, Hillegersberg, Schiebroek-Overschie, Delfshaven, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Feijenoord, Ijsselmonde, Hoogvliet, Pernis en Noord-Stadscentrum. Ook online hebben wij een zeer groot bereik met onze lokale nieuwswebsite www.dehavenloods.nl. Met een gemiddelde van 193.892 pageviews per maand, geven wij extra attentiewaarde aan jouw advertentie of nieuwsitem.

Even in het kort:
• Totale oplage krant: 270.000 exemplaren (verdeeld over acht edities)
• Verspreidingsgebied: Alexander, Hillegersberg, Schiebroek-Overschie, Delfshaven, Noord-Stadscentrum, Kralingen, Crooswijk, Charlois, Feijenoord, Ijsselmonde, Hoogvliet en Pernis
• Verschijnt: in het weekend
• Nieuwssite dehavenloods.nl: 193.892 pageviews per maand

Wil je adverteren in De Havenloods?
Deadline aanleveren advertentie: woensdag 10.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertentie@dehavenloodsmediacentrum.nl.

Wil je een groter bereik met je advertentie? Naast bovenstaand verspreidingsgebied, kunnen wij je item ook onder de aandacht brengen in andere regio’s zoals De Hoeksche Waard, Gemeente Nissewaard, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

De Havenloods Mediacentrum is onder andere de uitgever van De Havenloods. Wist je dat wij nog veel meer voor jouw onderneming kunnen betekenen? Als lokale verbinder leveren we een totaaloplossing voor het bedrijfsleven; van het maken van websites en het beheren van jouw socialmediakanalen tot het vormgeven van jouw huisstijl en promoten van je onderneming. Lees het in onze mediabrochure.

Wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dehavenloodsmediacentrum.nl of bel naar T. 015 - 361 51 44
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).