Afbeelding
buurt- en speeltuinvereniging Kralingseveer

Koningsdag in Kralingseveer

zaterdag 27 april 2024 10:00 tot 22:00

Dit jaar wordt op zaterdag 27 april Koningsdag groot gevierd in Kralingseveer. Van 10 uur ’s ochtends tot 22 uur ‘s avonds is het doorlopend feest in de wijk, met een gevarieerd programma voor alle leeftijden. 

Om 10 uur opent de grote speeltuin aan de Giraffestraat. De eerste 75 bezoekers die voor 12 uur in de speeltuin zijn worden getrakteerd op koffie met wat lekkers. Kinderen kunnen in de speeltuin hun eigen spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt, terwijl volwassenen op een zelf meegebrachte tafel of kleed hun overbodig geworden spullen te koop kunnen aanbieden op de vrijmarkt in de Giraffestraat, die deze dag speciaal voor Koningsdag autovrij is. 

Gedurende de dag is er van alles te doen in de speeltuin. Zo staat er een kop van Jut, is er een silent disco en staat er een opblaasbaar kussengevecht. Ook kunnen kinderen glittertattoo’s laten zetten, kan er geknutseld worden aan de creatafel en kan er uiteraard lekker gespeeld worden. 

Vanaf 14.00 uur zorgt Shantykoor De Albatros voor de gezellige meezingers.  Rond 17.00 uur stoppen de activiteiten in de speeltuin, maar dat is nog lang niet het einde van Koningsdag Kralingseveer. Vanaf die tijd start namelijk Gravelking op het parkeerterrein van vv CKC. Diverse liveartiesten zullen deze avond optreden tijdens het gratis toegankelijke feest. Op de line up staan Studio 47, Irvine en Bat Influenzz. Meer informatie over Koningsdag Kralingseveer is te vinden in de agenda op www.bsvkralingseveer.nl

Locatie