De poulewinnaars nemen de gewonnen beker van het Nikantes Schoolkorfbaltoernooi in ontvangst. Foto: Wendy Blauw
De poulewinnaars nemen de gewonnen beker van het Nikantes Schoolkorfbaltoernooi in ontvangst. Foto: Wendy Blauw

Ruim 200 kinderen nemen deel aan Nikantes Schoolkorfbaltoernooi

Algemeen 1.008 keer gelezen

Rotterdam - Korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet organiseerde op 12 april een Schoolkorfbaltoernooi op het sportcomplex Botreep 10 in Hoogvliet. Maar liefst 31 teams van 6 verschillende scholen deden mee aan het toernooi.

De deelnemende scholen waren: ’t Prisma, Middelpunt, Zalmplaatschool, Notenkraker, de Plevier en de Schakel. Ruim 200 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 hebben aan het Schoolkorfbaltoernooi meegedaan. De poulewinnaars kregen allemaal een mooie beker uitgereikt. Ook kregen alle kinderen een medaille. 

Het Schoolkorfbaltoernooi 2023 is mede mogelijk gemaakt door de vele Nikantes vrijwilligers, Uitvaartverzorging Marielle Verbaas en een Bewonersinitiatief dat is ingediend bij de gemeente Rotterdam. Alle kinderen mogen natuurlijk de korfbalsport uit komen proberen op dinsdag of donderdagavond van 18.30-19.30 uur. Dan traint de jeugd van Nikantes op de Botreep. Kijk voor meer informatie op www.nikantes.nl.

Deelnemende kinderen van het Schoolkorfbaltoernooi 2023 die in april 2023 lid worden van Nikantes, mogen tot en met 31 december 2023 gratis komen korfballen bij Nikantes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant