Hoofd opleidingen van FC Banlieue, Jaouhar Kasmi. De voetbalvereniging is op zoek naar talentvolle keepers én veldspelers. Foto: pr
Hoofd opleidingen van FC Banlieue, Jaouhar Kasmi. De voetbalvereniging is op zoek naar talentvolle keepers én veldspelers. Foto: pr

Ambitieuze FC Banlieue houdt talentmiddag voor jonge voetballers tussen 5 en 12 jaar

Algemeen 496 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse voetbalvereniging FC Banlieue verzorgt op zondagmiddag 16 april een talentmiddag voor voetballers tussen de 5 en 12 jaar. Doel van de middag is om ambitieuze voetballers te laten ervaren hoe het is om bij FC Banlieue te komen voetballen.

De spelers en hun ouders of verzorgers kunnen tijdens de talentmiddag op een laagdrempelige wijze kennis maken met de voetbalvereniging, de voetbalfilosofie en de manier van trainen. De voetbalvereniging kijkt daarbij bewust verder dan het voetbalveld en wil ook de jeugdleden zich maatschappelijk en als persoon kunnen ontwikkelen. 

FC Banlieue wil staan voor een duidelijke structuur en een ontwikkeling van de jeugd. Intensief trainen hoort daar ook bij en zorgt voor discipline en leidt automatisch tot minder gamen of rondhangen.

De trainers van FC Banlieue zullen tijdens de talentmiddag aanwezig zijn om te kijken of voetballers het in zich hebben om volgend seizoen in één van de selectieteams te komen voetballen. 

Ook keepers
FC Banlieue is ook op zoek naar getalenteerde keepers, dus die zijn ook bijzonder welkom op de talentmiddag. De training staat onder leiding van het hoofd opleidingen, Jaouhar Kasmi.

Jaouhar Kasmi licht toe: “Wij richten ons op maximale ontwikkeling van onze jeugdspelers met drie trainingen per week en veel wedstrijden en oefenwedstrijden. Dat kan best intensief zijn, maar we merken dat veel voetballers bereid zijn om het maximale uit zichzelf te halen en willen groeien. Zulke talenten verwelkomen we graag bij FC Banlieue en hopen we te zien op zondagmiddag 16 april.

Sessies
De talentmiddag op zondag 16 april wordt georganiseerd op het sportcomplex ‘Canal Road’, Kanaalweg 84 in Rotterdam Noord. Na ontvangst worden de deelnemers ingedeeld in groepjes. Er zijn sessies van voetballers tussen de 5 en 12 jaar. Per groep doen ze trainingsvormen en wedstrijdvormen.

De aanvangstijden zijn afhankelijk van geboortejaar: geboortejaar 2014 tot en met 2018: verzamelen om 13.45 uur; geboortejaar 2011 tot en met 2013: verzamelen om 15.00 uur.

Deelname aan deze talentmiddag is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: https://bit.ly/FCBanlieueTalentmiddag2023

Uit de krant