Churandy Martina. Foto: Serif Zeher
Churandy Martina. Foto: Serif Zeher

BRADAS en Churandy Martina openen winkel voor één weekend in de Xander Franklin Store

Algemeen 581 keer gelezen

Rotterdam - De Xander Franklin Store aan het Zwaanshals in Rotterdam-Noord haalt dit weekend de hele winkel leeg om het kledingmerk BRADAS een podium te bieden. De jonge ondernemers Mirko en Stevanija van BRADAS vieren in de street chique fashionstore op 20, 21 en 22 mei hun verjaardag. Samen met niemand minder dan Churandy Martina.

BRADAS is ontstaan om respect, liefde en waardering te verspreiden en werd al snel een succesvol kledingmerk gedragen door bekendheden over de hele wereld. Het verhaal van BRADAS bereikte zelfs de vijfvoudig olympische sprinter Churandy Martina. Hij besloot een samenwerking met de ondernemers aan te gaan en bracht zijn Churandy x BRADAS collectie vorige maand uit, een deel van de opbrengst van zijn collectie gaat naar de Churandy Martina Foundation.

“Kleding en accessoire gebruiken we om de boodschap van BRADAS te verspreiden en daarnaast ook iets terug te doen voor anderen, van elk verkocht item gaat een deel naar kindgebonden goede doelen” aldus Stevanija een van de oprichters van BRADAS. “Wij vonden dat er teveel verdeeldheid is in de wereld, daar wouden we wat aan doen” zegt Mirko.  “Uiteindelijk zijn we toch allemaal broeders (BRADAS).”

Voor het eenjarige jubileum van BRADAS bood Xander Franklin zijn winkel aan als pop-up store. “Normaliter verkopen we onze kleding alleen online en produceren we puur per order om overproductie tegen te gaan, de wachttijden voor een item van ons zijn doorgaans 7-14 dagen. Maar voor de pop-up store hebben we een uitzondering gemaakt. Hiervoor nemen we onze best verkochte items mee, daarnaast kunnen klanten ook de kwaliteit voelen, passen en bestellen in de pop-up store op het moment dat onze items zijn uitverkocht. Ook shop je bij ons guilt free, onze items worden vegan, van biologisch katoen en gerecyclede PET flessen gemaakt.”

Op 20, 21 en 22 mei vind je BRADAS op de Zwaanhals 470 en kun je een babbeltje maken met onder andere Churandy Martina en de andere bekendheden die zich hebben aangesloten als ambassadeurs bij BRADAS.

Meer informatie vind je op www.bradasstore.com

Uit de krant