De boom wordt opgetuigd met Instagramfoto’s.
De boom wordt opgetuigd met Instagramfoto’s.

De Insta-kerstboom is weer terug in de Laurenskerk

Algemeen 457 keer gelezen

Rotterdam - Ook dit jaar glimmen er geen kerstballen in de kerstboom van de Laurenskerk, maar wordt de boom opgetuigd met Instagramfoto’s.

Tot op de dag van vandaag werd de hashtag #laurenskerk ruim 12.000 keer gebruikt op Instagram. Deze rijke online collectie aan uiteenlopende foto’s van dit eeuwenoude monument op het social media platform blijft groeien en daar wil de Laurenskerk graag wat mee doen, namelijk haar kerstboom versieren.  

“Daarom doet doen we, in navolging van het grote succes van twee jaar geleden, opnieuw een oproep aan iedereenVind je het leuk om jouw foto van de Laurenskerk te delen op Instagram met de hashtag #instakerstboom en hiermee de kerstboom van de Laurenskerk te versieren? Pak je camera en doe mee!”

De geselecteerde Instagramfoto’s worden geprint en in de kerstboom gehangen. Het optuigen is via een livestream te volgen. Vanaf 18 december kun je de rijkversierde Instakerstboom bewonderen in de Laurenskerk. De foto’s die geselecteerd worden, kunnen in januari door de maker worden opgehaald om thuis een mooi plekje te geven.

Meer weten over deze actie? Kijk op www.laurenskerkrotterdam.nl/instakerstboom

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant