Afbeelding
4x tips

Op deze plekken kun je de Sint feliciteren in Rotterdam

Algemeen 596 keer gelezen

Rotterdam - Vier tips van Uitagenda Rotterdam over waar je komende dagen Sinterklaas kunt ontmoeten om te feliciteren!

Sint Salabim! (2-4)
Het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas staat weer gepland en de theaterdirectrice van Theater Walhalla wil dat alles spik en span is. Gelukkig krijgt ze hulp van Pleun en Job. Tijdens het opruimen vinden Job en Pleun een toverstaf waarmee je alles kunt toveren wat je maar wilt, zoals enorme bergen suikergoed en marsepein of ontelbaar veel cadeautjes. Wat zouden ze gaan toveren?

Theater Walhalla

Za 27 nov t/m zo 5 dec.

€9,50

Lees verder onder de foto.

Jan Klaassen als hulpsinterklaas (4-12)
Wat doe je als Sinterklaas het eigenlijk te druk heeft? Dan help je natuurlijk mee met het verspreiden van de cadeautjes door de schoorstenen. Katrijn en Jan Klaassen hebben aangeboden om de Sint helpen. Het is nu de taak van Jan Klaassen om alle cadeautjes rond te brengen. Hij krijgt gelukkig hulp, maar diegene pakt vervolgens alle cadeautjes weer uit. Dat leidt tot grote paniek.

Poppentheater op De Fighter

Wo 24 nov t/m wo 1 dec.

€7,50

Lees verder onder de foto.

Pakjesboot bij het Mariniersmuseum (AL)
De enige echte pakjesboot van Sinterklaas meert aan bij het Mariniersmuseum. Stap gezellig aan boord en ontdek waar de cadeautjes ingepakt worden. Je ziet hoe de Pieten pepernoten bakken en hoe ze alle pakjes sorteren. Als je op bovengenoemde dagen langskomt, is je bezoekje aan de Pakjesboot inclusief entreekaartje tot het Mariniersmuseum.

Mariniersmuseum

Wo 24 t/m zo 28 nov.

Vanaf €12,50

Lees verder onder de foto.

Sinterklaas zonder baard (4-12)
Schrijfster Sanne Bakker geeft een workshop gebaseerd op haar boek Sinterklaas zonder baard inclusief voorlezen, zingen en knutselen. Ze leest voor uit haar boek en speelt Sinterklaasliedjes zodat iedereen kan meezingen. Met knutselspullen maak je samen met Sanne een nieuwe baard voor Sinterklaas en krijg je een welverdiend Sint-diploma.

Studio de Bakkerij

Zo 5 dec.

Vanaf €7

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant