Foto: Daniëlle van der Veeken
Foto: Daniëlle van der Veeken
4x Halloween

Griezelen! Van Doelen en Markthal tot Vrije Volk en Crazy Sexy Cool

Algemeen 460 keer gelezen

Rotterdam - Komende week staat onze stad in het teken van Halloween. Vier tips van Uitagenda Rotterdam:

Crazy Sexy Cool Halloween Festival
Zin in een horrorfeestje met zombies, vampieren, heksen en crazy clowns? Dan is de halloween-editie van Crazy Sexy Cool waar je moet zijn. Tientallen acteurs liggen op de loer om jou de stuipen op het lijf te jagen in verschillende scarezones. Verder treden o.a. Tony Junior, La Fuente, Dyna en D-Rashid op in overdekte en verwarmde festivaltenten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het weer.

Za 30 okt. Zuiderpark, €42,35

Lees verder onder de foto.

Filmanimatie: Sebastiaan de Ruiter

Griezelconcert Halloween (6+)
Ga je mee naar een halloweenconcert? Met De tovenaarsleerling van Dukas, de Danse macabre van Saint-Saëns en andere spannende muziek wordt er een griezelig verhaal vertelt over monsters. Echte monsters? Wie weet is het hele orkest wel betoverd. Je tanden klapperen, je oren tuiten en je haren gaan recht overeind staan. Tip: je mag helemaal verkleed komen, dan worden de monsters misschien wel bang voor jou!

Za 30 okt. De Doelen, vanaf €10

Lees verder onder de foto.

Foto: Mark Bolk

Vrije Volk Festival - Halloween
Halloween vier je dit jaar bij Vrije Volk Festival. Verwacht uitzinnige decors, extravagante performances en een line-up met muziek uit verschillende genres. Verdeeld over meerdere podia kun je dansen op een mix van house, disco, funk en r&b. Haal je griezeligste outfit uit de kast en maak het Vroesenpark onveilig bij het meest vrijzinnige festival van Rotterdam. 

Za 30 okt. Vroesenpark, vanaf €27,95

Lees verder onder de foto.

Foto: Markthal

Halloween in de Markthal
Ben jij een echte griezelaar en houd je van lekker eten? Dan is de Markthal dé plek waar jij je tijdens Halloween moet bevinden. Verdeeld over drie dagen zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maak een griezelig meesterwerk tijdens de knutselmiddag, wandel mee met de Trick or Treat route langs de deelnemende foodstands en win leuke prijzen bij de verkleedwedstrijd en fotowedstrijd.

Wo 27, za 30 & zo 31 okt. Markthal, diverse prijzen


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant