‘De stilte van september’. Foto: Edward Susanna
‘De stilte van september’. Foto: Edward Susanna

Ode aan de natuur in Trompenburg Tuinen & Arboretum

Algemeen 363 keer gelezen

Rotterdam - Groen in de stad - We kunnen niet zonder hebben we de afgelopen tijd gemerkt. Reden voor de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten het project ‘Koester Groen’ op te zetten.

De Theaterwerkplaats vroeg inwoners van Kralingen-Crooswijk een liefdesverklaring te schrijven aan een groene lievelingsplek in hun wijk en organiseerde een schrijfworkshops in de Botanische Tuin Kralingen en Wijktuin De Esch.

Op 17 september om 16.00 uur en op 19 september om 13.00 en om 15.30 uur zijn de liefdesverklaringen te horen en te lezen tijdens ‘Koester Groen’ in Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86. Het publiek wandelt langs liefdesverklaringen naar de vijver waar de voorstelling ‘De stilte van september’ wordt gespeeld (herhaling van september 2020). In dit stuk van Levi Olthof strijden drie generaties vrouwen om de plek te behouden waar ze zijn opgegroeid. En ondertussen begint het herfst te worden. Vogels zingen en bomen ruisen en wat kunnen we zeggen over de mens?

Per voorstelling kunnen 40 mensen mee.
Entree: € 10,- (excl. entree Trompenburg: € 9,95. Entree Trompenburg is gratis met RotterdamPas en Museumkaart). Tickets: www.theaterwerkplaatsouwerotten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant