Afbeelding

Drie katten achtergelaten door eigenaar

Algemeen 42 keer gelezen

Sira, een poes van 9 jaar verzorgt zoals een goede dochter betaamd nog voor haar ouders, Sara en Daddy van 18 jaar. De katten komen uit een ontruiming, en de eigenaar die met de Noorderzon is vertrokken had een briefje achtergelaten met de tekst ‘veel plezier met de katten’. De oudere katten zijn in een redelijke gezondheid, misschien iets te mager. Dat komt waarschijnlijk ook dat ze een paar dagen niet hadden gegeten. Ze zijn nu met goed voer en veel TLC al wat aangekomen.

Het is leuk hoe het drietal met elkaar omgaan, ze eten met zijn drieën en slapen samen. Sira is wat actiever, maar als mantelzorgster heeft ze zo nu en dan ook wat tijd nodig voor zichzelf. De behoefte van een senior kat zijn minimaal, goed voer, een comfortabele warme plek, en wat hulp met het verzorgen van de vacht. Een zachte borstel is voldoende, ook de nagels moeten geknipt worden omdat een senior de krabpaal niet zo vaak gebruikt.

We willen het trio samen plaatsen, dit tegen een gereduceerde prijs. Het zijn waarschijnlijk binnenkatten, we denken niet dat Sara en Daddy nog behoefte hebben om te gaan jagen. Wil je Sira helpen de ouwetjes te verzorgen? Kom dan eens langs op familiebezoek bij Dierenbescherming Rijnmond.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant