Afbeelding

YMCA Gospel Choir in Kerstnachtdienst

Algemeen 6 keer gelezen

Het YMCA Gospel Choir is een groot koor met getalenteerde jonge zangers en zangeressen. Op de avond voor Kerst treedt het koor op in Rotterdam tijdens de Kerstnachtdienst van wijkgemeente De Samaritaan.

Deze bijzondere samenkomst op zaterdagavond 24 december in de kerk aan het Lisplein heeft een gevarieerd programma. Thema is: ‘Vrede op aarde… maar waar dan?!’ Dit thema komt naar voren in een intro en een kort interview met twee militairen die bij voor vredesmissies zijn uitgezonden. Wijkpredikant René van Loon houdt een toespraak. Na afloop van de bijeenkomst is er warme chocolademelk en glühwein. Bij het huiswaarts keren ontvangt u een kleine attentie.

Kortom: een bijeenkomst die de moeite waard is! Deze Kerstnachtdienst begint om 21.30 uur, vanaf 21.00 uur zijn de deuren open. De toegang is vrij, er is een collecte voor Citykids, de organisatie die in de voormalige Familiekerk een Familiehuis inricht voor kinderen die met ziekte te maken hebben. In de Kerstnachtdienst is iedereen welkom!

Uit de krant