Afbeelding

Hartverwarmend, stápels kerstkaarten in Ikazia

Algemeen 63 keer gelezen

Bewoners in de regio ontvingen ook dit jaar een kerstkaart van het Ikazia Ziekenhuis met het verzoek deze terug te sturen met een mooie boodschap voor de patiënten die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Deze kerstkaartenactie is een groot succes! Dagelijks komen honderden kaarten binnen, van jong en oud. 

“Het is zo hartverwarmend om de berichten te lezen en bijzonder om te zien hoeveel mensen de moeite nemen om de patiënten in ons ziekenhuis te verrassen. Er zitten zelfs kaarten tussen die zelf geknutseld zijn! Gezien het succes van vorig jaar hebben we dit jaar extra vrijwilligers ingezet om de kaarten dagelijks rond te delen”, aldus Marion de Lange (coördinator vrijwilligerswerk). 

Meneer v/d Vlugt is één van de patiënten die een kaart in ontvangst neemt. “Ik vind het heel bijzonder dat mensen dit in de huidige tijd willen doen voor een ander; volwassenen, maar zeker ook kinderen. Het is een verbinding van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen. Een mooie manier om de mens te activeren.” 

Het Ikazia Ziekenhuis wil iedereen die geschreven, geknutseld en getekend heeft - of dat nog gaat doen - ontzettend bedanken. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant