Afbeelding
Foto: BimBimBikes

Toeschouwers marathon hoeven zelf niet te lopen...

Algemeen 302 keer gelezen

Rotterdam - Wanneer je een deelnemer aan de Rotterdam Marathon wilt aanmoedigen, dan wil je die vaker voorbij zien lopen. Het internationale fietsverhuur boekingsplatform BimBimBikes zorgt er voor dat supporters zich makkelijk per fiets naar de verschillende aanmoedigingsplekken van het parcours kunnen verplaatsen.
 

Als marathonloper is er niets mooiers dan regelmatig te worden aangemoedigd door je eigen fans, vrienden en familie. Maar je vraagt dan wel wat van die fanbase. Op 9 april 2017 rennen supporters van metro naar tram, van de ene kant van het parcours naar de finish. Toeschouwen lijkt soms vermoeiender dan mee deelnemen.
 
Fietsen is de snelste en meest flexibele manier om het drukke Rotterdam tijdens de marathon te doorkruizen. Maar als supporter wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat er een fiets voor jou beschikbaar is. BimBimBikes biedt daarom een handig en betaalbaar Rotterdam Marathon Fan Fiets pakket. Het pakket bestaat uit een fiets én handige fietsroutes langs het parcours.
 
Omdat het Fan Fiets pakket alleen online te reserveren is, hebben alle supporters een 100 procent beschikbaarheidsgarantie. Natuurlijk legt niet iedereen direct de link tussen fietsen en hardloopmarathons, aldus BimBimBikes mede-oprichter Michel Willems. Een fanatieke loper kwam met het idee bij ons. Hij wil natuurlijk wel een aantal keer toegejuicht worden!
 
Over BimBimBikes
Het fietsverhuur boekingsplatform BimBimBikes werd in mei 2015 gelanceerd. Inmiddels is de Rotterdamse Startup met 1537 fietsverhuurders actief in 77 landen, in meer dan 1000 steden en ruim 183.000 fietsen. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant