Afbeelding

Spectaculaire afsluiting Boekenweek in Bibliotheek Rotterdam

Algemeen 53 keer gelezen

Rotterdam - Zaterdag 1 april wordt in het Bibliotheektheater de 82e Boekenweek afgesloten met de literaire show Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel. Te gast onder meer Bert Wagendorp en Annelies Verbeke.

In het kader van de Boekenweek nodigde de bibliotheek in Rotterdam de afgelopen week bekende schrijvers uit, onder wie Ernest van der Kwast, Nelleke Noordervliet en Marjan Berk. Zaterdag 1 april wordt de 82e editie afgesloten met de literaire show Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel.


In Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel gaan schrijvers en presentatoren Rob Waumans en Ivo Victoria op zoek naar het verhaal áchter de schrijver en zijn boeken. Ondersteund door one-woman-showband Milena Haverkamp, ontvangen zij dit keer de auteurs Bert Wagendorp, Annelies Verbeke, Erik Jan Harmens en Charlotte van de Broeck. Op het Extravaganzenbord bepalen de dobbelstenen de vragen, in De Kutrecensie legt de auteur zijn kwetsbaarheid bloot, in het Musical Interview wordt zingend in de literaire ziel gegraven en tussen dat alles door worden performances ten gehore gebracht die niet zelden spectaculair uitpakken.Deze literaire show is al jaren een vaste waarde in de literaire scene, en met succesvolle passages op Oerol en Lowlands, staat hij nu in het Bibliotheektheater. Kaartjes kosten €7,50 (last minute tarief) en zijn te koop via de klantenservicebalie of website.


Over Bibliotheek Rotterdam Bibliotheek Rotterdam is er voor álle Rotterdammers: een neutrale, toegankelijke plek met een schat aan actuele en betrouwbare informatie. Wij helpen Rotterdammers bewust, actief en kritisch deel te nemen aan de samenleving. Maar de bibliotheek is meer dan een plek om je te ontwikkelen, ook voor ontdekking, ontmoeting en ontspanning kun je bij ons terecht.

Meer informatie over de Boekenweekactiviteiten in Bibliotheek Rotterdam staat op www.bibliotheek.rotterdam.nl/actueel/nieuws/576-de-boekenweek-komt-eraan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant