Ingezonden: Noordplein wordt feestelijk familieplein

Algemeen 19 keer gelezen

Rotterdam - Het Noordplein wordt zondag 2 juli omgetoverd tot Familieplein Noord, een plein dat zowel aantrekkelijk is voor ouders als voor hun kinderen. Er is een prijsvraag uitgeschreven om een leuke naam voor de koe te bedenken, die wordt bekendgemaakt op zondag 2 juli, om 14:00 uur. Op deze dag is het feest op het plein. Het festival Noord Zie Jazz houdt er dan een speciaal concert voor kinderen en volwassenen, maar ook door kinderen en volwassenen.

Het bekende saxofoonkwartet Artvark en kinderband De Napsters zullen dan op de koe een swingend optreden geven speciaal voor kinderen, maar ook een beetje voor volwassenen. Met Niels op bas, Joris op drums, Daniël op piano, Isadora op gitaar en Jonathan op altsax is De Napsters misschien wel de jongste jazzband van Nederland. Ze zijn 9 tot 12 jaar oud en spelen al op echte grote festivals. Het Rotterdamse kwartet Artvark tourde al wereldwijd en staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons.Dit wordt een bijzonder concert voor iedereen.

De bedenker van de leukste naam voor de koe, mag tijdens het concert de koekast officieel openmaken en de prijs er uithalen. Heb je ook een leuk idee voor een naam stuur dit dan op naar info@hunkdesign.nl.

( Foto: Alex Schröder )

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant