Xena, een 10-jarige Cane Corso, is een erg lieve, oudere dame.
Xena, een 10-jarige Cane Corso, is een erg lieve, oudere dame. Foto: Dierenbescherming

Stoere dame Xena zoekt plek voor welverdiend pensioen

Algemeen 129 keer gelezen

Hoogvliet - Xena, een 10-jarige Cane Corso, is gevonden. Daardoor is er niets over haar verleden bekend. Xena is een erg lieve, oudere dame.

In de kennel is ze rustig en staat te kwispelen als er iemand aankomt. Ze gaat graag mee voor een wandeling. Buiten loopt ze netjes zonder trekken mee en maakt contact met haar uitlater. Tijdens de wandeling reageert ze niet op andere honden, verkeer of konijnen.

Waardeert een knuffel

Xena is soms wat schrikachtig in een drukke omgeving. Als ze weer terug is in de kennel, kan ze een knuffel erg waarderen, eigenlijk kan ze er geen genoeg van krijgen. Stop je te vroeg met aaien, dan laat ze dat weten door een pootje te geven. Ook bij de dierenarts gedraagt deze dame zich keurig. Een heerlijke, aandoenlijke hond.

Meer informatie

Xena is op zoek naar een rustig huisje waar ze van haar welverdiende pensioen mag genieten. Neem voor meer informatie contact op met de Dierenbescherming, telefoon 088-3437112 (locatie Rotterdam) of kijk op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant