Afbeelding

Ingezonden: Bewegen voor senioren in sporthal WION

Algemeen 499 keer gelezen

Rotterdam - ‘Voor alle 55-plussers die niet (meer) in wedstrijdverband willen bewegen of dat nooit gedaan hebben, is er in Sporthal WION in Ommoord de gelegenheid om een uur gezond en sportief bezig te zijn met sport en spel, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Dit kan iedere woensdag- en donderdagochtend om negen, tien en elf uur bij Senioren Sportief in Sporthal WION aan de Max Planckplaats 300 te Rotterdam-Ommoord, op Uw eigen niveau en onder enthousiaste, deskundige en gecertificeerde leiding.

Het eerste halfuur worden verschillende spiergroepen geoefend , waarna een spel gedaan wordt zoals o.a. volleybal, badminton, enz. met aansluitend grondoefeningen op de mat.

Hierna is het tijd voor een kop koffie of thee en wordt er gezellig nagepraat. De kosten zijn 40 euro per 3 maanden, per machtiging te voldoen. De Sporthal WION is goed bereikbaar of U nu lopend, per fiets, auto of met openbaar vervoer bent. De sporthal ligt tussen de Romeijnshof en Binnenhof. De start van het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september en donderdag 7 september 2017. Kom een keer vrijblijvend kijken. Meedoen is de 1e keer gratis. Meer info of aanmelden kan bij Theo Albers - th.albers@wxs.nl - Tel: 010-4210921 of Fons Tacq – fonstacq@hotmail.com. Kijk ook op: www.wion.nl/sportaanbod/senioren-sportief/’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant