Afbeelding
Foto: Stijn Brakkee

Logeren tussen konijnen bij Camping de Konijnenberg op het Dakpark

Algemeen 63 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Wil je ook iets insturen? Dat kan via www.dehavenloods.nl!

Wakker worden tussen de konijnen op een dak? Ervaar de stad op een geheel andere manier tijdens Camping de Konijnenberg op het Dakpark,

Na het succes van voorgaande jaren wordt dit jaar de camping nóg leuker. Relax in de hot-tub, win de Dakparklotto, jam mee rond het kampvuur en schuif aan bij een van onze wijkchefs. De camping is één van de festivallocaties van de Rotterdamse Dakendagen. Een bezoek daaraan is pas écht compleet met een overnachting op het Dakpark.

Ervaar de kunst van Sander Bokkinga, mediteer onder de sterrenhemel bij het ligconcert en knuffel met onze schaapskudde. Verder: voorlezen en marshmallows roosteren voor de kids en natuurlijk badminton & jeu de boule. Ontbijt bij de ontbijtbar van MAAKRotterdam en schuif aan bij de multi-culti-camping-catering van wijkchef Fatma en buurtkok Homa. Zelf koken/ bbq-en mag ook. Op vrijdag is er muziek van Roosmarijn en van Jasmin Godoy en op zaterdag Rempejek .
Geen tent? Geen probleem, je huurt er bij ons één voor €5,00

Tickets voor een nacht (of twee!) zijn te verkrijgen via www.rotterdamsedakendagen.nl Wees er wel snel bij, want vol = vol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant