Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) naar het Belgische Brugge

Algemeen 68 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Op vrijdag 28 september aanstaande vertrekken de leden van de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) naar het Belgische Brugge. Het orkest is door de Koninklijke Harmonie Vermaak na Arbeid uit Koolkerke (gemeente Brugge) uitgenodigd om deel te nemen aan het internationale muziekfestival Music4Peace.

Met het festival Music4Peace wordt herdacht dat 100 jaar geleden een einde kwam aan de Eerste Wereldoorlog. In België wordt dit jaar het einde van deze oorlog groots herdacht. Op zaterdag 29 september zal de KRPH onder leiding van haar dirigent Ton van Grevenbroek een concert verzorgen op de Markt van Brugge.

Een dag later wordt er gezamenlijk gerepeteerd met Vermaak na Arbeid, een Frans orkest en een Pipes en Drums band uit België. De orkesten zullen ’s middags, midden in het historisch centrum van Brugge, gezamenlijk optreden. Tijdens het weekend is er naast muziek maken ook tijd om de stad Brugge en collega-muzikanten uit België en Frankrijk beter te leren kennen.

De orkestreis naar Brugge wordt financieel ondersteund door de Nederlandse Ambassade in België.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant