Afbeelding

Koffieconcert in Landhuis De Oliphant

Algemeen 89 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Stichting Charlois’ Kunstfestival organiseert op zondag 25 november in het prachtige Landhuis De Oliphant, aan de Kromme Zandweg 90 te Charlois het tweede koffieconcert van de winterreeks 2018-2019.

Van 11.00 uur tot 13.00 uur zijn er twee optredens:

Voor de pauze treedt op Kimmy June. Deze singer-songwriter heeft zich al op jonge leeftijd ontwikkeld tot een uitstekende zangeres van het country-repertoire. Naast werk van grote country-artiesten brengt ze een reeks van eigen songs, waarop ze zichzelf begeleidt. Ze deed enkele jaren geleden mee aan een grote talentenjacht in Duitsland en bracht de jury tot tranen van ontroering en bewondering. Het betekende haar doorbraak als country-zangeres, waarna ze haar eerste album met eigen werk uitbracht.

Na de pauze is het de beurt aan Kioso Kyuwenda, een koor dat traditionele Afrikaanse liederen brengt, waarin het Zuid-Afrikaanse leven van alle dag wordt bezongen. De warme klanken van het ‘a capella’ koor worden ritmisch begeleid door de dirgent.

Aanvang van het programma is 11.00 uur. De toegangsprijs is slechts 5 euro, inclusief koffie in de pauze. Kaarten vooraf te bestellen / te kopen bij Landhuis de Oliphant, telefoon 010-4297030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant