Jeugdleden van SVR met hun nieuwe schaatshelmen
Jeugdleden van SVR met hun nieuwe schaatshelmen Foto: SVR

Schaatsen in de tunnel van Rotterdam

Algemeen 17 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Het Rotterdamse schaatsseizoen is zaterdag 1-december weer van start gegaan met de opening van Schaatsbaan Rotterdam. De komende 3 maanden kan er weer naar hartenlust geschaatst worden. De baan ligt er weer mooi bij en het plein voor de baan biedt weer veel horeca-gezelligheid. Met recht is Schaatsbaan Rotterdam de gezelligste baan van Nederland.

Voor Schaatsvereniging Rotterdam (SVR) is “de tunnel” zoals de schaatsbaan genoemd wordt de thuisbaan. SVR is een kleine maar bloeiende schaatsvereniging die al meer dan 50 jaar bestaat. Van wedstrijdrijders tot beginners die gezellig hun rondjes draaien, van 8-80 jaar, iedereen voelt zich thuis binnen SVR. Al jaren schaatst SVR op de Uithof in Den Haag en sinds 2013 ook op onze eigen thuisbaan; Schaatsbaan Rotterdam. Elke dag in de week zijn de leden van SVR op Rotterdam te vinden om vrij te schaatsen of om te trainen.

Op maandagavond voor de jeugd en op woensdagavond voor de volwassenen wordt er op Rotterdam een les/training gegeven voor ongeveer 40-50 man. Kan je al een beetje schaatsen en wil je de volgende stap zetten, ben je een ervaren schaatser, en wil je meedoen met een grote groep enthousiaste schaatsers. Train dan een keer gratis met ons mee. Kom op woensdag naar de baan en spreek 1 van de trainers aan, of stuur een mail aansecretaris@svrotterdam.nl.

Speciaal voor de basisschooljeugd wordt er 3 keer een clinic georganiseerd om kennis te maken met het schaatsen. Dit kan op 9 en 30 januari en 13 februari. Hier zijn alle kinderen van harte welkom. Meld je ook hiervoor aan op secretaris@svrotterdam.nl.

Uit de krant

Uit de krant