Foto via Jarige Job op Facebook
Foto via Jarige Job op Facebook

Hartverwarmend hoeveel cadeau’s er al naar de Jarige Job Pop-up shop zijn gebracht!

Algemeen 3 keer gelezen

Rotterdam - Rotterdam laat zich van zijn beste kant zien! Het voormalig postkantoor aan de Coolsingel stroomt één dag na de opening van de Jarige Job Pop-up shop al vol met cadeautjes voor kinderen uit arme gezinnen die niets krijgen op hun verjaardag. Winkels en bedrijven in de Rotterdamse binnenstad sporen intussen klanten aan iets extra’s te kopen en naar de pop-up shop te brengen, of gaan meteen zelf langs met allerlei cadeaus. Hartverwarmend!

In de tijdelijke Jarige Job Pop-up shop in POST kunnen ouders en kinderen cadeautjes doneren en zelf verjaardagsboxen inpakken voor een ander kind. Het gigantische ‘cadeaupakhuis’ is nog open op 29 december en 3, 4 en 5 januari, iedere keer van 11.00 tot 16.00 uur .

Stichting Jarige Job op Facebook: ‘Geweldige opkomst vandaag, met niet alleen ouders en kinderen, opa’s en oma’s maar ook bedrijven en winkels die komen doneren zoals Decathlon Coolsingel Rotterdam! Super leuk als winkels uit de buurt, hun klanten vragen een cadeau te kopen om die in de Pop up shop bij POST aan de Coolsingel 42 in Rotterdam te doneren of zelf als winkel doneren!’

Uit de krant