Afbeelding

‘Stapels naastgeplaatste vuilniszakken en een bende op straat’

Algemeen 4 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site! Een boze Duurt Thomas over overvolle containers die maar niet geleegd worden.


‘Sinds de gemeente Rotterdam is overgestapt op sensoren die moeten meten of een rest-afvalcontainer vol is en geleegd moet worden gaat het helemaal fout met het legen van die containers. Ik moet als bewoner met een afvalcontainer voor de deur iedere keer, en dat al zeker 3 maanden lang (!), zelf melden dat de container vol is en geleegd moet worden. Na de melding wordt de container keurig geleegd maar de volgende week is hij wéér niet geleegd en mag ik weer een nieuwe melding doen.

Het gevolg is natuurlijk stapels naastgeplaatste vuilniszakken en een bende op straat. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd te achterhalen wáárom de containers niet geleegd worden maar ik krijg daar geen antwoord op. Deze antwoorden krijg je van de vuilnisman. Het schijnt dat wanneer hij geen melding krijgt op z’n tablet hij de containers ook niet mag legen!

Beloftes dat ik teruggebeld zal worden worden niet nagekomen. Laat staan dat er actie ondernomen wordt om de sensoren te repareren. Op dit moment ben ik de facto verantwoordelijk voor het legen van de containers. Een absolute wanprestatie van de gemeente Rotterdam!’Duurt Thomas
duurt@me.com

Uit de krant