Kerstcircus Ahoy. Foto: Charles Batenburg.
Kerstcircus Ahoy. Foto: Charles Batenburg.

De tips van Uitagenda Rotterdam!

Algemeen 137 keer gelezen

Dinsdag
24 december

20.00 uur Kerstliederen zingen
Het is weer tijd voor de jaarlijkse kerstzang in de Paradijskerk. Zing samen bekende kerstliederen, luister naar de kerstverhalen en bewonder de kerststal. Gratis toegankelijk.
Paradijskerk (Oude Westen)

Woensdag
25 december

12.00 uur Dave’s Wintervariete
Het thema ‘dromen’ speelt een belangrijke rol in Dave’s nieuwe show. Hij neemt je mee in zijn eigen droomwereld maar laat ook de dromen van zijn artiesten zien. V.a. €12,50.
Bibliotheektheater (Blaak)

Donderdag
26 december

14.00 uur Scrooge de Musical
Zal de verbitterde vrek Scrooge op tijd inzien dat het leven niet alleen om geld draait? Een verhaal met een belangrijke boodschap over naastenliefde en familie. V.a. €29.
nieuwe Luxor theater (Kop van Zuid)

Vrijdag
27 december

23.30 uur Derde kerstdagdisco
Zin om na de kerstdagen even lekker los te gaan? Dan zit je hier goed! Vier derde kerstdag met drankjes en dansjes. Het Rotown dj-team staat voor je klaar met alternatieve hits. Entree €6.
Rotown (Stadscentrum)

18.00 uur Rotterdam Night Walk
Verwacht een avondwandeling door de binnenstad langs versierde straten en lichtelementen. Onderweg kom je diverse animaties tegen. De start en finish is op het IJsvrij Festival. V.a. €17,50.
Plein 1940 (Stadscentrum)

20.15 uur Ouwejaarsshow
Kapitein Lagaaij en zijn artiesten nemen je mee op reis. De kapitein heeft een verrassende route in gedachten vol muziek, gekke verhalen en dwaze belevenissen van bekende Rotterdammers. V.a. €28,50.
SS Rotterdam (Katendrecht)

Zaterdag
28 december

14.00 uur Wandelroute: Kop van Zuid
Maak kennis met het ‘Nieuwe Rotterdam’. De route loopt o.a. langs Wilhelminaplein, het Poortgebouw, het Entrepotgebouw, de Peperclip, Loods 24 en de Wilhelminapier. Entree €6.
Startpunt: nieuwe Luxor theater (Kop van Zuid)

Zondag
29 december

07.00 uur Kofferbakverkoop december
Liefhebbers van rommelmarkten kunnen hun hart ophalen tijdens deze kofferbakverkoop! Tal van auto’s staan voor je klaar met leuk hebbedingetjes. Gratis toegankelijk.
Koningin Emmaboulevard (Hoek van Holland)

12.30 uur An Easy Sunday (4-12)
Een gezellig familie event met livemuziek, een kinderdisco en diverse activiteiten. Terwijl de ouders in de grote zaal genieten van een optreden, kunnen kinderen hun gang gaan bij de workshops van SKVR en TOS Delfshaven. Entree €5.
Grounds (Delfshaven)

Maandag
30 december

13.00 uur Kerstcircus Ahoy
Het oudste en grootste kerstcircus is terug met een nieuwe show. Verwacht een programma met internationale circusartiesten, acrobatiek en een live orkest. V.a. €29,50.
Rotterdam Ahoy (Zuid)

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Scrooge De Musical.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant