De Third Christmas Day Party brengt een swingend programma in Grounds.
De Third Christmas Day Party brengt een swingend programma in Grounds.

Dansen tijdens Third Christmas Day Party

Algemeen 8 keer gelezen

Rotterdam - Het begint inmiddels een mooie traditie te worden: de Third Christmas Day Party in Grounds. Vrijdag 27 december komen er vanaf 19.30 uur diverse gasten langs bij het podium aan de Pieter de Hoochweg 125 om nog een laatste kerstfeestje te vieren.

Op Derde Kerstdag trekt er een scala aan prachtige muziek voorbij die, vanwege de dansbaarheid, volgens de organisatie garant staat voor seismologische schommelingen in Delfshaven. Deze derde editie van Derde Kerstdag in Grounds wordt er dus eentje die draait om dansen, dansen en nog eens dansen! “Mooier dan dit krijg ik het niet voor elkaar. Een line up om van te smullen in de mooiste zaal van Rotterdam”, aldus organisator Wijnand Schouten. Op het programma staat onder anderen de Rotterdamse band Flink die swing met een no-nonsense gevoel brengt. Al even onweerstaanbaar is L’Chaim, een gezelschap dat gespecialiseerd is in klezmer, balkan, Russische folk en aanverwante muzieksoorten.

De Foolmoonband zoekt het in meeslepende afro grooves waarin de roots van alle nationaliteiten die in Rotterdam wonen doorklinken. Dit alles wordt begeleid door een visueel spektakel van Pauliti Lazarom en dj Sjaak Greenman die lekkere dansgrooves draait. En er schijnt ook nog een goochelaar rond te lopen.

Meer info via grounds.nu.

Uit de krant