Afbeelding

Dankbaar voor de aandacht voor de zorg

Algemeen 116 keer gelezen

De zorg staat nu erg in de aandacht na het landelijke applaus van verleden week. Zorgmedewerkers maken zware tijden door, vooral in het ziekenhuis. In de verpleeghuizen is de druk ook toegenomen. Zo ook bij de Lelie zorggroep.

Hoogvliet - Familie kan niet meer op bezoek komen door de lock down. Er zijn veel minder vrijwilligers die kunnen helpen. Bewoners hebben contact met familie via de telefoon of via videobellen. “Wij doen met elkaar ons best om het virus buiten de deur van Siloam en Westerstein te houden en besteden extra aandacht aan onze thuiszorg cliënten. Dankbaar zijn we voor de positieve aandacht in de vorm van bloemen en fruit voor bewoners en personeel.”

“Siloam kreeg 14 dagen geleden narcissen van de Spelt Flowers. Vorige week kregen we van Conforte Innovatielab voor alle verpleeghuisbewoners een potje met een kleine orchidee. Verder hebben personeelsleden van Westerstein van Double Check Lily bloemen gehad. In Siloam en Westerstein zijn paaseitjes met een grote paashaas afgeleverd van Martinez Chocolatier Hoogvliet. Daarnaast kregen we fruit voor de bewoner van de VPT (volledig pakket thuis) van fruitgroothandel Denez. Zorgboodschap was gul met iets lekkers voor de medewerkers in de vorm van fruit en een snack. Er zijn mensen die kaartjes sturen naar onze bewoners.”

“Hartelijk dank voor deze positieve aandacht voor de zorg. Dit soort initiatieven doen hun goed! Zelf proberen we ook het zo prettig mogelijk te maken voor de bewoners. De Specialiteit heeft voor de bewoners appeltaart gebakken. We hebben verleden week poffertjes gebakken met vrijwilligers voor bewoners. In het weekend zijn de bewoners verwend met muffins. De lock down blijft, naar verwachting, nog de komende weken. Voor bewoners is dit moeilijk.”

Siloam en Westerstein zoeken zorghelden die ons komen helpen, bent u geïnteresseerd kijk dan op onze website: werkenbijleliezorggroep.nl/extraheld.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant