Afbeelding
Foto: beeld uit het filmpje
filmpje

Ontroerend: Patiënten Rijndam Revalidatie verrast met hologram van dierbaren

Algemeen 18 keer gelezen

Rotterdam - Nog heel even en dat is het weer kerst. Omdat niet iedereen elkaar dit jaar fysiek kan ontmoeten en omhelzen, hadden Coco-Cola en het Rijndam Revalidatiecentrum in Rotterdam een wel heel bijzondere verrassing voor mensen in het revalidatiecentrum: een persoonlijke boodschap van hun dierbaren, via een hologram.

“Deze feestdagen moedigt Coca-Cola in Nederland iedereen aan om een oprechte verbinding op te zoeken met hun dierbaren met als uitgangspunt: ‘Geef deze kerst iets dat alleen jij kunt geven - jezelf’. Nu kan dat helaas niet altijd fysiek deze kerst, bijvoorbeeld als jouw geliefde een cruciaal beroep heeft of niet thuis verblijft. Daarom hebben wij dit jaar een aantal mensen in het Rijndam Revalidatiecentrum in Rotterdam een wel heel bijzondere ontmoeting gegeven... een persoonlijke boodschap van dierbaren via een hologram!”

Een verpleegkundige en twee patiënten werden verrast met een levensgroot hologram van zijn of haar dierbaren met een persoonlijke boodschap. Bekijk het hartverwarmende filmpje hier:


Uit de krant