Afbeelding
Foto: Rotterdam Festivals

Handig! Alle Rotterdamse oud en nieuw-feestjes op een rijtje!

Algemeen 13 keer gelezen

Rotterdam - Hoewel we dit jaar allemaal thuisblijven, kunnen we deze oud en nieuw in Rotterdam tóch een feestje bouwen. Online, samen met jouw favoriete dj’s en artiesten. En dat helemaal gratis!

Clubs dicht en geen vuurwerk bij de Erasmusbrug… in het jaar waar alles anders is, wordt ook oud en nieuw een speciale ervaring. Om toch samen een feestje te vieren, verzamelt Rotterdam Festivals een aantal knallende online party’s voor je. Zo vind je een breed aanbod op één pagina en kan je tijdens oud en nieuw toch nog naar je favoriete festival, gewoon in je huiskamer. Dus: gooi de oliebollen in het vet, zet je verwarming op 30°C en trek je glitter pyjama aan!

The Big Blowout Rotown

Het jaar heeft voor Rotown wel lang genoeg geduurd, dus zij kappen er gewoon een dag eerder mee. Dit is je kans om op de valreep elf bands live te zien op het podium van Rotown. Bovendien vat het Rotown-team het jaar nog even samen in deze semi-live stream. Reken niet op aftellen voor het traditionele twaalf-uur-momentje, maar ga gewoon lekker biertjes drinken en geniet van optredens van Nederlandse bands als Deveron, SONNDR, Teddy’s Hit en Euroboy. De stream is op 30 én op 31 december te zien.

Baroeg gaat live: Oud & Nieuw Special

Zet de oliebollen maar klaar en proost samen met het team van Baroeg op het nieuwe jaar! Van 20.00 tot 02.00 uur luister en kijk je via hun livestream naar verschillende sets van dj’s die het afgelopen jaar in Baroeg draaiden. Dus: voetjes van de vloer en ga los op de platen van Thrasher & Mike Redman, Okkie, Pim, CO2,Wicky & Lucky en Deef de Kanarie.

Blijdorp Festival presents: Blij & Nieuw 2020

Om het verloren festivaljaar toch nog met een goed gevoel af te sluiten presenteert Blijdorp Festival op oudejaarsavond een avondvullend, online programma vanuit een vliegtuighangar bij Rotterdam Airport. Luister en kijk naar dj’s als Rotterdam Terror Corps, David Vunk, Jeff Solo b2b Ofra en Cynthia Spiering. Ook zijn er talks met prominente gasten uit de Rotterdamse club scène en is niemand minder dan Diederik Gommers (voorzitter Nederlandse Vereniging voor Intensive Care) deze avond special guest.

Rotterdam At Home Festival 

Rotterdam At Home Festival zorgt op oud en nieuw tóch voor een dik feestje met prominenten dj’s en acts uit de regio, zoals ADF Lucky, Lewis, Carl Che en MERU. Daarnaast wordt het programma aangevuld met Club Talks, waarbij sprekers hun ervaringen omtrent het werkveld delen. Onder leiding van verschillende presentatoren worden prominente uitgaansplekken in Rotterdam uitgelicht en nieuwe plannen gepresenteerd. 

Crazy Sexy Cool Festival presents: Lucky 21 livestream

Niemand minder dan dj’s Bizzey, Poke, La Fuente, Dyna, Rowan Pierot en Rudy Lima komen op 31 december digitaal jouw woonkamer binnen. Ga los op deze spectaculaire acts, gooi je haar los en proost met een glaasje bubbels op een gelukkig (en gezond!) 2021.

Get Loose: online festival

Een jaar van weinig ups en iets te veel downs. Desondanks geeft het Get Loose Festival aan het eind van het jaar jou die speciale Get Loose vibe mee via de New Years livestream. Met Rotterdams finest acts, inspirerende gasten en dope dj’s als Menace, Yasslines, Gomes Kenny en L Ciano. De avond wordt afgesloten met een vette surprise act. Zet de flessen champagne koud en get ready for Get Loose Festival New Year!


Kijk hier voor meer informatie, zoals de volledige line ups, tijden en links.

Uit de krant