Poes Dribbel is een heerlijk inkoppertje!
Poes Dribbel is een heerlijk inkoppertje! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler

Oranje zwerfpoes wil graag EK kijken in een nieuw huisje

Algemeen 102 keer gelezen

Rotterdam - Stichting Zwerfkatten Rijnmond zoekt een nieuw huisje voor Dribbel, uiteraard is dat tijdens het EK een oranje poes!

‘Goedendag Mevrouw Dribbel, u bent zo te zien een groot fan van het Nederlands Elftal! “…Ehhh, hoe bedoel je? Oh… hihi, je hebt het natuurlijk over mijn oranje outfit. Nou die heb ik al twee jaar hoor, sinds mijn geboorte. En toen waren ze echt nog niet zo geweldig. Dus dit is gewoon speling van de natuur. En eerlijk gezegd had ik wel wat anders te doen dan supporteren. Zo rondzwerven op straat en dagelijks struinen naar voedsel, dat is hard werken hoor! Je dribbelt wat af en gek genoeg staat niemand daarom te juichen.” Oh, Mevrouw Dribbel, dat is vervelend. Maar heeft u dan niet genoten van alle gezellige oranjeversiering in uw buurt? “…Pffff, iedereen daar is weg en alles staat leeg vanwege sloop, de enige oranje versiering dat was ik. En tja, dan val je dus op en voor je het weet zit je hier in de kattenopvang. Nu zoek ik natuurlijk een nieuw huisje, die buurt houd ik liever voor gezien. Dus als jullie iets weten? Een lekker rustig plekje, mijn natje en droogje op z’n tijd, uiteraard een grasmat om te dribbelen en verder gewoon genieten van een lekkere kroel. Oh, zal ik nog even iets verklappen? Al houd ik meer van het damesvoetbal, die heren hebben het tot nu best ver geschopt. Of ze nou winnen of verliezen, ik ben alsnog fan geworden!”

Of Nederland zondag in de kwartfinale van Tsjechië wint? Tja, dat is nog ongewis. Maar wel zeker: poes Dribbel is een heerlijk inkoppertje! Voor meer informatie: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-dribbel/

Deze jongedame in oranjeoutfit had iets anders te doen dan supporteren…
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant