De BCN Rhoon heren troffen in Tunnel 1 een sterke tegenstander (Foto: PR).
De BCN Rhoon heren troffen in Tunnel 1 een sterke tegenstander (Foto: PR).

Puntendeling voor het tweede van BCN Rhoon

Sport 97 keer gelezen

Albrandswaard - De badmintonwedstrijd van BCN Rhoon 2 tegen Tunnel 1 uit Heinenoord eindigde vrijdag in een gelijkspel, 4-4.

BCN Rhoon had vooraf wat fysiek malheur. Eén van de dames voelde zich niet lekker en haakte al voor de wedstrijd af. Dat was een aderlating want de Rhoonse badmintonners wisten dat Tunnel 1 een ploeg was om rekening mee te houden. “Wij hadden de tegenstander al een keer ontmoet en dat was geëindigd in een gelijke stand dus we wisten dat er genoeg tegenstand zou zijn.”

Dubbels

De herendubbels gingen voor BCN Rhoon verloren met een driesetter. De dames wonnen daarentegen glansrijk. Ook met de mix-dubbels bleef de badmintonstrijd in evenwicht. “De tegenstander had een hele sterke heer die alles af smasht en wij hadden daar niet direct een verweer tegen. Wij hadden beter laag kunnen spelen in plaats van hoog achter. Dat gaan we gaan we dus in de return proberen.”

Informatie

Kijk ook eens op de website www.bcnrhoon.nl. Recreatief een shuttle slaan en het gezellige verenigingsleven staan centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdagavond vanaf 19.30 uur in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant