De studenten hebben met creativiteit en toewijding gewerkt aan deze eigentijdse interpretatie van Shakespeares klassieker. Foto: pr
De studenten hebben met creativiteit en toewijding gewerkt aan deze eigentijdse interpretatie van Shakespeares klassieker. Foto: pr

Studenten Codarts spelen eigentijdse Romeo en Julia in Theater Zuidplein

Algemeen 528 keer gelezen

Rotterdam – De derdejaars studenten van de opleiding Docent Muziek aan Codarts presenteren op 10 en 11 april met trots hun moderne benadering van het wereldberoemde liefdesverhaal, Romeo & Julia. In deze eigentijdse versie laten zij het publiek kennismaken met het emotionele gevecht dat de twee geliefden voeren om hun onmogelijke liefde te koesteren.

De studenten hebben met creativiteit en toewijding gewerkt aan deze eigentijdse interpretatie van Shakespeares klassieker, waarbij ze de universele thema’s vanliefde, conflicten en opoffering naar de hedendaagse wereld vertalen. Door middel van muziek en spannende elementen belooft deze voorstelling een meeslepende ervaring te worden voor het publiek.

Romeo & Julia wordt opgevoerd als onderdeel van het curriculum van de opleiding Docent Muziek, waarbij de studenten niet alleen hun muzikale vaardigheden verfijnen, maar ook hun talent voor verhalen vertellen en podiumkunsten demonstreren. Het stuk weerspiegelt de veelzijdigheid en het artistieke niveau van de toekomstige docenten die Codarts voortbrengt.

De voorstelling vindt plaats op 10 en 11 april om 20.00 uur in Theater Zuidplein. Toegangskaarten zijn beschikbaar via www.theaterzuidplein.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant