Illustratie Ketelbinkieprijs
Illustratie Ketelbinkieprijs

Dit zijn de genomineerden voor de Ketelbinkieprijs 2020/2021

Algemeen 202 keer gelezen

Rotterdam - BoerBakkerBert (Tomasu), Floating Farm en Ramlab zijn genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2020/2021. De winnaar ontvangt de prijs (nu pas uitgereikt vanwege corona) tijdens een ondernemersbijeenkomst op woensdag 25 mei uit handen van Vincent Karremans, loco burgemeester van Rotterdam. 

De Ketelbinkieprijs wordt sinds 1982 uitgereikt aan de meest innovatieve MKB ondernemer van de stad. Rotterdamse bedrijven met minder dan 50 werknemers komen in aanmerking voor de prijs. De onderneming mag niet ouder zijn dan 7 jaar. De laatste winnaars waren  Skoon, Brouwerij Noordt, BlueCity010, Mascolori, Groos, Schorem Haarsnijder en Barbier, NieuwRotterdamsCafé en Mothership.

Juryvoorzitter Bas Janssen zal de winnaar op 25 mei bekend maken, waarna de prijs en de oorkondes worden uitgereikt en een nieuw arrangement van het Ketelbinkielied wordt uitgevoerd. De realisatie van het nieuwe Ketelbinkielied en de daarbij behorende CD worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het DeltaPORT Donatiefonds, de Erasmusstichting, de Van Leeuwen Van Lignac Stichting en het AD Rotterdams Dagblad (DPG Media). Rabobank Rotterdam sponsort de Ketelbinkieprijs en biedt de winnaar een coachingstraject aan

Uit de krant