De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 organiseert vrijdag 8 oktober vanaf 14.00 uur een trip down memory lane.
De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 organiseert vrijdag 8 oktober vanaf 14.00 uur een trip down memory lane. De Buurvrouw

Trip down memory lane tijdens Gouwe Ouwe bij De Buurvrouw aan de Larikslaan

Algemeen 524 keer gelezen

Rotterdam - De Buurvrouw aan de Larikslaan 200 organiseert vrijdag 8 oktober vanaf 14.00 uur een trip down memory lane. Tijdens Gouwe Ouwe kun je samen ouderwets genieten van de muziek van toen. Luister je mee naar de grote hits uit de jaren zestig, van The Beatles tot Johnny Jordaan? En zullen we samen zingen, dansen, misschien wel sjansen en vooral ook herinneringen ophalen. 

Hoeveel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen? Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat fantastische concert.
Een kopje thee of koffie krijg je van het huis. Ouderwetse hapjes staan op tafel of gaan rond.

Gouwe Ouwe wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet. Cultuur Concreet gelooft in de kracht van kunst en cultuur in de gebieden. Daarom investeert de stichting al bijna twintig jaar in het potentieel van de wijken. Met cultuurregisseurs in alle veertien gebieden van Rotterdam helpt Cultuur Concreet bewoners en makers hun plannen daar te realiseren. Daarnaast adviseert de stichting, gevraagd en ongevraagd, instellingen en beleidsmakers over ‘hyperlokale’ cultuur. Zo draagt Cultuur Concreet bij aan een stevige stad.

Kaartjes kun je hier kopen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant