Afbeelding

Motel Mozaïque begint! Van Tindersticks tot Grandaddy

Algemeen 51 keer gelezen

Rotterdam - Veel Rotterdamse muziekliefhebbers verheugen zich op één van de mooiste festivalweekenden van het jaar. Vrijdag 7 en zaterdag 8 april staan talloze locaties in de stad weer in het teken van Motel Mozaïque. Het hart van het festival is dit jaar op het Eendrachtsplein, een speciale opening is er donderdag al; met een exclusief concert van Tindersticks.

De programmering van de 17e editie van Motel Mozaïque Festival, op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017, is er weer een om je vingers bij af te likken: Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, The Slow Show, Lisa Hannigan, Grandaddy, Anna Meredith, serpentwithfeet, The Lemon Twigs, Klangstof, Joep Beving, Weyes Blood en vele anderen zijn van de partij. En natuurlijk weer de tofste performances zoals Dub Love van Cecilia Bengolea & François Chaignaud (Nederlandse première), HOWL van Spinvis en Amos Ben-Tal en Clarity van iET met Conny Janssen Danst.

De spannendste en bekendste performers uit binnen- en buitenland zoeken de grenzen op van disciplines, de randen van de samenleving en interacties met het publiek. Tijdens Motel Mozaïque vindt de Nederlandse première plaats van Dub Love van Cecilia Bengolea & François Chaignaud, doet choreograaf Amos Ben-Tal een ménage à trois met OFFprojects en Spinvis, en kunnen bezoekers deelnemen aan een ritueel slaapproject van kunstenaarsinitiatief Eddie the Eagle Museum in het Ro Theater.
Het publiek ontdekt de urban hotspots van Rotterdam met de dertig tours tijdens Motel Mozaïque. De gidsen van Motel Mozaïque (ver)leiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die Rotterdam de populairste stad van Nederland.

Kijk voor het complete programma plus kaartverkoop op www.motelmozaique.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant