Afbeelding
Foto: Fortune Coffee

Koffiecorner is belangrijkste plek op het werk, en dit is de beste van Rotterdam!

Algemeen 240 keer gelezen

Rotterdam - De koffiecorner is voor velen de belangrijkste plek op het werk. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee kondigde daarom een verkiezing voor Koffiecorner van het jaar aan. Van bedrijven uit heel Nederland zijn inzendingen binnengekomen. In Rotterdam sleept Schuerman advocaten de regiotitel in de wacht, Nu volgt de landelijke verkiezing. Iedereen kan stemmen.

Nora Schuerman, eigenaar van Schuerman advocaten in Rotterdam: “Wij vinden koffie belangrijk. Toen we afgelopen september ons pand betrokken, hebben we ook een nieuwe koffiebeleving neergezet. We vonden het leuk om mee te doen, zeker nu we regiowinnaar zijn. Het is een kers op de taart en hopelijk kunnen we de landelijke prijs binnenhalen.” De landelijke titel wordt bepaald door de stemmers.

Dit jaar is de verkiezing voor het eerst. Bedrijven uit het hele land hebben foto’s ingestuurd om te laten zien hoe inspirerend hun koffiehoek is. Na selectie van de regiowinnaars begint nu de landelijke stemronde. Tot 15 februari kan er gestemd worden op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Op 1 maart vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor degene die de mooiste koffiecorner van Nederland heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant