Afbeelding

Landhuis de Oliphant heeft een prachtige ‘Tuin vol Muziek’

Algemeen 93 keer gelezen

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via ‘Schrijf mee’ op www.dehavenloods.nl!

Op zondag 16 september a.s. is de prachtige tuin van Landhuis de Oliphant aan de Kromme Zandweg in Charlois voor de zevende keer het decor van het festival ‘Tuin vol Muziek’.

Van 12.30 tot 16.00 uur wordt een programma gepresenteerd met drie mooie optredens in gevarieerde muziekstijlen.

De opening van het festival wordt verzorgd door Shantykoor De IJsselmannen uit Ouderkerk aan den IJssel. Een van de bekendste, grootste en beste shantykoren, dat bestaat sinds 2002 en wekelijks optredens verzorgt, ook buiten onze landsgrenzen. Dit geweldige gezelschap zal met zijn prachtige zeemansliederen de stemming er direct inbrengen.

Daarna is het om 13.45 uur de beurt aan Dameskoor Uit Volle Borsten. Dit vrolijke en fraai geklede gezelschap maakt van het leven graag een feest en brengt dat tot uitdrukking met een gepassioneerd optreden onder begeleiding van muzikanten op accordeon, gitaar en contrabas.

De swingende afsluiting van het festival wordt vanaf 15.00 uur verzorgd door de Blue Moonday Band. Deze geweldige BigBand bestaat uit 20 musici op saxofoons, trompetten, gitaar, piano, bas, percussie en drums en met een swingende zangeres. De aanstekelijke muziek staat garant voor plezier en een interactieve afsluiting met de toeschouwers!

Tussen de optredens door wordt het publiek vermaakt door Ballon-artiest Bloony’s Balloons. Bloony maakt de allermooiste ballonfiguren! Kom dus vooral mét uw (klein)kinderen naar deze muziekmiddag!

De algehele presentatie is in handen van Ed Goverde. Het festival is gratis toegankelijk en er zijn voldoende stoelen in de tuin! Wie zin heeft in een heerlijke ontspannen muziekmiddag in het zonnetje: komen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant