Tot en met 1 december kun je toneel kijken op een dak in hartje Rotterdam.
Tot en met 1 december kun je toneel kijken op een dak in hartje Rotterdam.

Futuristisch drama op dak van Lijnbaanflat!

Algemeen 71 keer gelezen

Rotterdam - Vanaf vandaag (woensdag 30 oktober) speelt de locatievoorstelling Till Death do Us Part 2050 op een heel bijzondere plek: het Glazen Huis op de Lijnbaanflat met uitzicht over het Rotterdamse centrum.

Till Death do Us Part 2050 is een futuristisch drama en gaat over onsterfelijkheid versus de angst voor het nemen van afscheid. Willen we wel eeuwig leven of zijn we gewoon bang voor de dood? Homo Deus van Harari meets The Man Who Fell To Earth.

De tiende voorstelling van Onderwater Producties speelt zich af in het jaar 2050. Onsterfelijkheid is binnen handbereik. Handig voor de mens die God wil zijn en de dood wil ontspringen. Een stel heeft het prima voor elkaar en woont in een hip rooftop appartement in het centrum. Dan slaat het noodlot toe. De man krijgt een hersentumor. Maar er is hoop. De mens kan ingrijpen in de wetten van de natuur en overgaan in een androïde lichaam. Maar tegen welke prijs? Door de tegenpolen onsterfelijkheid en afscheid met elkaar te kruizen, maakt Onderwater Producties een spannende voorstelling over een duivels dilemma en wordt een nieuw licht geworpen op de discussie rondom onsterfelijkheid.

Locatie: Glazen Huis (ventilatiegebouw) op dak Lijnbaanflat, Joost Banckertsplaats 173, 30 oktober t/m 1 december, info/reserveren: onderwaterproducties.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant