Afbeelding

Rijnmond Hoogvliet Sport eindigt 2019 met gelijkspel tegen OVV

Algemeen 130 keer gelezen

Rijnmond Hoogvliet Sport is er niet in geslaagd 2019 winnend af te sluiten. De inhaalwedstrijd tegen OVV eindigde in 1-1.

Hoogvliet - Het was van beide kanten een slordige wedstrijd. Rijnmond Hoogvliet Sport kon niet het spel spelen dat de ploeg normaal op de mat legt. OVV zag meerdere mogelijkheden falen.

Toch kwam OVV op een 0-1 voorsprong. Pascal van Hulst benutte een strafschop. Vlak voor rust zorgde de tandem Martes-Kranenburg voor 1-1. Runell Martes speelde zichzelf vrij op het middenveld, waarna Lorenzo Kranenburg de Oostvoornse doelman omspeelde en 1-1 binnenschoot.

In de tweede helft zette het slordige spel zich voort. Er was één noemenswaardige mogelijkheid: Pascal van Hulst volleerde de bal na een mooie individuele actie net over het Rijnmondse doel.

Scheidsrechter Verhoeve floot een prima wedstrijd en gaf geel aan Pietersz en Martes (Rijnmond HS) en aan Wagner, van Hulst en Schouten (OVV).

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy, Stefan de Kovel, Tom Beker, Lyshon Leona, Jorginho Pietersz, Runell Martes, Michael Birnie, Justin Snijders, Mitchell de Wit (Rohaindrick Hooi), Lorenzo Kranenburg (Vincent van Bolhuis).