Adoptiekat Jeangu doet het dansje!
Adoptiekat Jeangu doet het dansje! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond Eva Kresler

Wie helpt deze lieverd aan een huisje?

Algemeen 68 keer gelezen

Rotterdam - Stichting Zwerfkatten Rijnmond heeft een katertje in de opvang dat Jeangu heet. Wie heeft er een plekje voor deze schat?

Hee Jeangu, fijne katert dat je er bent, top dat je dit exclusieve interview wilt geven. We hebben gehoord dat je graag het songfestival had willen kijken in je nieuwe huisje, op de bank voor de buis. Helaas zat dat er dus nog even niet in. Maar klopt het dat ze in de kattenopvang speciaal voor jou een TV hebben binnen gesmokkeld?
“Jaaaa man, wat een lol. En met z’n allen luidkeels alle liedjes meebrullen natuurlijk! Wel zeer teleurgesteld dat mijn naamgenoot niet heeft gewonnen. Volledig ondergewaardeerd kun je wel stellen! ‘Birth of a new age’ is echt uit mijn hart gegrepen. Het gaat over een mooie toekomst. En dan die kleurrijke boodschap over jezelf zijn en weten waar je vandaan komt… met ook nog eens dat stoere dansje erbij! Hihi, ik heb het zelfs geprobeerd na te doen!”
Ja ja Jeangu, we hebben je pogingen gezien, dat was hilarisch. Maar wat denk je… had jij het beter kunnen doen?
“Neeeee, natuurlijk niet, het was een supershow. En uiteraard had dit liedje mijn 12 punten gekregen. Maar geloof je dat nou… op je eigen land mag je dus niet stemmen… en ik kan moeilijk doorgaan voor Brits Korthaar, laat staan een Noorse Boskat!”
Sorry man, zelfs verre van dat, je bent toch echt een Rotterdammert. Bijzonder, lief, leuk en niet te breken… Heus Jeangu, blijf gewoon lekker swingen, jij verdient elke dag Douze Points!

Bij wie thuis mag deze stoere katert komen scoren? Hij heeft er graag ook een tuintje bij en een televisie is vereist. Het volgende songfestival bekijkt hij liever vanaf de bank!
https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-jeangu/

In de kattenopvang werd reikhalzend uitgekeken naar de finale…
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant