Er zijn al lammetjes van de schapen en de geiten. En wie weet zijn er ook kuikentjes te bewonderen. Foto: pr
Er zijn al lammetjes van de schapen en de geiten. En wie weet zijn er ook kuikentjes te bewonderen. Foto: pr

Lentefeest vieren op Kinderboerderij De Kooi met vele activiteiten

Algemeen 582 keer gelezen

Rotterdam - De eerste lammetjes zijn geboren en de narcissen staan te bloeien: het is lente! Hoogste tijd voor een feestje op Kinderboerderij De Kooi aan de Maeterlinckweg 85 in IJsselmonde. Op zaterdag 30 maart van 13.00 tot 16.00 uur.

Ga op zoek naar de houten eieren die verstopt zijn. In ruil voor de gevonden houten eieren, krijg je een echt ei terug. Daar kun je zelf heerlijke eiersalade van gaan maken. Verder kun je aan de slag met het maken van pesto en een pizzaatje. Er wordt niet alleen lekkers gemaakt: maak maar eens een mooi lente schilderij. Of ga knutselen om de lente te vieren.

De lente is ook de tijd om te gaan zaaien. Heb je nog zaadjes van planten of bloemen thuis? Neem ze mee om te ruilen tegen zaden van andere planten in onze Zaden ruilkast.

Klaar met verven en knutselen? Breng een bezoekje aan de jonge dieren op de boerderij! Er zijn al lammetjes van de schapen en de geiten. En wie weet zijn er ook kuikentjes te bewonderen.
Zin om even uit te rusten met wat lekkers? De kantine is deze middag open om wat te drinken en wat lekkers te kopen.

De toegang tot de boerderij is als altijd gratis. Voor het meedoen aan de activiteiten, kun je een strippenkaart voor 2 euro kopen. De feestmiddag duurt tot 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant