Tuindorp Vreewijk in wintertooi
Tuindorp Vreewijk in wintertooi Foto: Judith van Bragt

Prachtige sprookjesachtige foto’s van Vreewijk in de winter

Algemeen 12 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Tuindorp Vreewijk in de winter: Judith van Bragt wist dit vast te leggen in sprookjesachtige beelden. De foto’s voeren je Vreewijk in, liggend onder een dekentje van sneeuw, een laagstaande zon, gedempte geluiden, boomtakken gevuld met rijp.

Dit is de tweede expositie bij Zen.nl Rotterdam Zuid. “De sprookjesachtige foto’s van van Bragt roepen allerlei gedachtes en gevoelens op. Dat is ook wat we met mediteren stimuleren” zegt Hanneke Dijkman van Zen.nl Rotterdam Zuid.

Veel mensen denken dat mediteren betekent dat je geen gedachten mag hebben, maar dat klopt volgens Dijkman niet. “Het gaat er juist om meer zicht te krijgen op je gedachten en gevoelens, zodat je ze los kunt laten. Daardoor ervaar je minder stress, een minder vol hoofd en slaap je beter.

De feestelijke opening van de foto expositie is vrijdag 21 december van 16 tot 18 uur, Weipoort 31 te Rotterdam Zuid, tegenover ’t Slag bij de Groene Hilledijk. De expositie is verder te zien tijdens de proeflessen, tijdens de reguliere lessen en op afspraak. Voor aanmelden voor de opening of bezoek op afspraak: hanneke@zen.nl, 06 2277 0681. Voor informatie over de meditatiecursussen, zie zen.nl/rotterdamzuid.

Uit de krant