Afbeelding

Klanken in Kasteel van Rhoon

Algemeen 69 keer gelezen

Op zondag 3 maart zal de Empirezaal van het Kasteel van Rhoon het podium zijn voor twee verschillende muziekvormen binnen het cultureel programma, aangeboden door de Stichting Kasteel van Rhoon.

Rhoon - Om 12 uur zal het Duo Macondo in de serie “Kamermuziek” een optreden verzorgen op altviool en gitaar. Altviolist Michael Zemtsov en gitarist Enno Voorhorst hebben een fantastisch programma gemaakt waarin zij naast werken van Mexicaanse en Spaanse componisten ook muziek van de Franse componist Messiaen spelen.

Bluescafé

De zaal wordt daarna omgebouwd naar een “Bluescafé” waarin na 15:00 uur in de serie “Blues op Zondag” opgetreden zal worden door de “Blues Caravan”, een wisselend collectief met een mix van aanstormend talent en gevestigde namen. De Finse Ina Forsman, de Servische Katarina Pejak en Amerikaanse Ally Venable zullen de aanwezigen (in kroegopstelling) amuseren met een ijzersterk Blues programma.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn online te koop via de website van de Stichting Kasteel van Rhoon waar ook het programma uitgebreid terug te vinden is.
https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant