Kort nieuws

Algemeen 59 keer gelezen

Bibliotheek Poortugaal

Poortugaal - Ook bij de Bibliotheek AanZet is klaar voor 2020. Ook in Poortugaal is er van alles te doen voor jong en oud. Wist je dat veel van deze activiteiten elke week terugkeren?

Zoals het Taalpunt. Beter worden in Nederlands? Dan is het Taalpunt het ideale startpunt. De deelnemer krijgt uitleg over het aanbod. Er wordt advies gegeven welk cursus het beste past. Elke vrijdag van 14.00 – 16.00 uur. Het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd. Op debibliotheekaanzet.nl/activiteiten staat een actueel overzicht.

Ingezonden: Afval loont bedankt!

Hoogvliet - “Toen ik in Hoogvliet kwam wonen, waren er geen bakken voor plastic afval; klein chemisch afval of frituurvet. Toen vertelde iemand mij over Afval loont. Nu ben ik het laatste jaar zeker 2 x per week geweest om spullen te brengen. Zij gaan met ingang van 17 december sluiten. Ik wist eerder van de medewerkers van Afval loont dat platsic niet meer apart gescheiden hoeft te worden, dan dat ik geïnformeerd ben door de Gemeente Hoogvliet. Wat een gemiste kans. Ik heb een rondleiding en veel informatie gehad (wist niet dat kassabonnetjes niet bij het papier mag) van de mensen van Afval Loont. Ik wil zij dan hiervoor bedanken en Afval loont zeker nog steeds!”

A. van Dam

Aangepaste openingstijden        

Albrandswaard - In verband met de feestdagen zal Stichting Welzijn Albrandswaard op 24 december en 31 december sluiten om 12.00 uur. Beide dagen is er inloopspreekuur en telefonische bereikbaarheid bij Vraagwijzer tot 12.00 uur (010-5011222).
Op de kerstdagen, 27 december en nieuwjaarsdag is Stichting Welzijn Albrandswaard de gehele dag gesloten.

Er is dan ook geen inloopspreekuur en geen telefonische bereikbaarheid bij Vraagwijzer. Voor dringende vragen willen we u doorverwijzen naar bereikbaarheidsdienst van het wijkteam via het telefoonnummer 010-5061111.

Meer informatie over Stichting Welzijn Albrandswaard is te vinden op de website, te weten: www.welzijnalbrandswaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant