telemarkfest met rw leden
telemarkfest met rw leden Foto: rw rottemeren

RW Rottemeren naar Telemark Summerfest

Algemeen 79 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze website zelf een bericht met foto plaatsen!

Zoals elk jaar wordt in augustus het Telemark summerfest gehouden in Landgraaf  

Er waren alleen activiteiten in de sneeuwhal van Snowworld Landgraaf vanwege covid-19

Telemarken is een afdaaltechniek in het skiën, en de benaming komt uit de provincie Telemarken , Noorwegen en ontwikkeld door een Noor. Daar de hiel los zit van de ski en met langlaufuitrusting gedaan kan worden zijn een aantal leden van RW Rottemeren erg enthousiast door deze techniek.

Het is een leuke aanvulling om het winterseizoen te beginnen.

De leden van RW Rottemeren waren dan ook weer aanwezig en hebben een leuk weekend gehad. Tevens hebben ze ook weer het een en ander geleerd en hebben lekker kunnen skiën.

De afkorting rw staat ook voor rolski en wintersport!

Mocht het zijn dat u ook eens kennis wil maken met het rolskiën of al voorbereidingen wil treffen voor het winterseizoen is er de mogelijkheid om bij RW Rottemeren weer een kennismakingsles te volgen, op zaterdag 19 en 26 september om 10 uur.

Rolskiën is een “total body workout” en onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs leer je de beginselen van het rolskiën. Tevens wordt er in een prachtig gebied de Rottemeren gerold.

Graag wel even aanmelden via info@rwrottemeren.nl of de button op onze website www.rwrottemeren.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant