Zoekplaten vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Illustratie: Magnus Weightman
Zoekplaten vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Illustratie: Magnus Weightman

Prachtig boek over de bewoners van het Park bij de Euromast

Algemeen 1.507 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse illustrator en architect Magnus Weightman heeft een kijk- en zoekboek gemaakt: ‘Het Park’. Het boek gaat over het leven van liefhebbers en bewoners van een stadspark, en in het bijzonder over het Park bij de Euromast in Rotterdam!

Op uitnodiging van Stichting het Park, en in samenwerking met uitgeverij Gottmer, heeft Magnus Weightman het kijk- en zoekboek ‘het Park’ gemaakt. Dit prachtige boek over natuur in de stad nodigt kinderen uit om hun eigen leefomgeving te ontdekken. Hoewel het onmiskenbaar over het Park in Rotterdam gaat, is het boek herkenbaar voor elke stad met een stadspark. 

Zoekplaat vol details en grapjes

In de opvallende en gedetailleerde stijl van Weightman bevat elke illustratie een zoekplaat vol verhaallijnen, grapjes, details en herkenbare situaties uit het parkleven. Eerdere boeken zijn internationale bestsellers en zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan dertig talen.

Dudok in het Park

Het Park is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is verkrijgbaar bij allerlei boekwinkels en bij De Kleine Kapitein, Parkcafé Parqiet en Dudok in het Park. Het eerste exemplaar wordt op 24 april om 17.00 uur door wethouder Said Kasmi, bij Dudok in het Park in ontvangst genomen. Voor de kinderen is er een speurtocht door het Park om op onderzoek te gaan naar de verhalen uit het boek. Weightman vertelt over het maken van het boek en signeert. Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom, vooral kinderen. Meld je hier aan om erbij te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant