Ruim 4500 bezoekers op Agency at Night. Navigeer een website met een visuele beperking bij Level Level. Foto: Ricardo van den Berg
Ruim 4500 bezoekers op Agency at Night. Navigeer een website met een visuele beperking bij Level Level. Foto: Ricardo van den Berg

Eerste editie Agency at Night in Rotterdam verbindt vele creatieve twintigers uit het hele land

Algemeen 750 keer gelezen

Rotterdam – Tijdens de eerste editie van Agency at Night, afgelopen vrijdag, grepen duizenden mensen uit heel Nederland de kans om op één avond 46 creatieve en digitale bureaus uit Rotterdam te bezoeken voor een programma vol talks, workshops en borrels. Onderwerpen als AI, digitale toegankelijkheid en ondernemen stonden centraal.

Zo vond je bij ARA op de Kop van Zuid je digitale Alter Ego, en probeerde bezoekers bij IN10 de nieuwe Apple Vision Pro. Bij DEPT® waren talks te volgen van onder meer het legendarische ontwerpbureau Studio Dumbar en sprak voetballegende John de Wolf bij Clubgeist in het Industriegebouw over clubliefde.

Een bezoeker deelde zijn enthousiasme bij Das Buro: “Het is fascinerend om een kijkje te nemen bij al deze bedrijven. Indrukwekkend om te zien hoe divers de kantoren zijn.” De bezoekers, overwegend twintigers met een creatieve achtergrond, fietsen of lopen de hele stad door om zo veel mogelijk van het programma mee te krijgen. “Maar je merkt wel dat je snel ergens blijft hangen als het gezellig is”, aldus een student van het Grafisch Lyceum.

Lees verder onder foto >

Potje Beerpong tijdens Agency at Night bij Flabbergasted. Foto: Ricardo van den Berg

Jeroen Wolfs, een van de mede-organisatoren, was zichtbaar opgetogen: “De positieve reacties van zowel de deelnemende bureaus als de bezoekers zijn overweldigend. Dit evenement voorziet duidelijk in een behoefte. Het doel van Agency at Night is het verbinden van de creatieve industrie van Rotterdam, en dat lijkt heel goed gelukt.”

Op de vraag of er een volgende editie komt, antwoordde Jeroen: “Wat mij betreft wel, maar eerst even nagenieten van het succes van deze editie.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant