Achter de tafeltennistafels om met elkaar en natuurlijk ook met Bettine een potje te pingpongen. Foto's: pr
Achter de tafeltennistafels om met elkaar en natuurlijk ook met Bettine een potje te pingpongen. Foto's: pr

Kick off OldStars tafeltennis met Bettine Vriesekoop

Algemeen 670 keer gelezen

Rotterdam - Bij TTV Alexandria ‘66 kunnen 55-plussers nu iedere vrijdagochtend meedoen met OldStars tafeltennis. Op vrijdag 17 september werd de start van het nieuwste ouderenproject van tafeltennisvereniging Alexandria ‘66, OldStars tafeltennis, officieel in gang gezet door oud-tafeltenniskampioene Bettine Vriesekoop.

Een flink aantal geïnteresseerden uit de doelgroep van 55-plussers was naar de accommodatie van TTV Alexandria ‘66 gekomen om dit mee te maken. Nadat de voorzitter van de vereniging de aanwezigen welkom had geheten en Bettine had geïntroduceerd, werd er een film vertoond waarin Professor Scherder uitlegde hoeveel goeds tafeltennissen doet voor zowel het brein als het lichaam. 

Nadat Bettine vervolgens boeiend vertelde over haar carrière van haar jeugd tot haar haar jarenlange verblijf in China, was het tijd om te laten zien wat OldStars nu eigenlijk inhield. De groep aanwezigen mocht eerst meedoen met diverse bewegingsoefeningen, al dan niet met een balletje en nam daarna plaats achter de tafeltennistafels om met elkaar en natuurlijk ook met Bettine een potje te pingpongen.

Nadat via een afvalspelletje iedereen in de kantine was teruggekeerd, stond daar ter afsluiting van deze ochtend een heerlijk, door enkele vrijwilligers van de vereniging klaargemaakt hapjesbuffet klaar. 

Dat deze OldStars introductie een flink aantal ouderen er toe zal zetten om in beweging te komen. Bij TTV Alexandria ‘66 aan de Tattistraat 25 kan dat vanaf nu elke vrijdagochtend van 11.30-12.30 uur. Kom gerust kennismaken of vraag info via: oldstars@ttv-a66.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant