De Badmeubel Outlet in Rotterdam-Lombardijen
De Badmeubel Outlet in Rotterdam-Lombardijen Foto: A. Struijk

Ingezonden: Nieuwe badkamerwinkel in Lombardijen

Algemeen 38 keer gelezen

Rotterdam - Onder het motto ‘een mooie badkamer hoeft niet duur te zijn’ is Rotterdam-Zuid een nieuwe winkel rijker met een ruime keuze aantrekkelijke artikelen tegen lage prijzen.

Afgelopen weken is in Rotterdam-Lombardijen De Badmeubel Outlet van start gegaan. Een welkome uitbreiding van het winkelbestand op Zuid. De opvallende showroom, met rondom etalages, is gevestigd aan de Bierens de Haanweg 16, naast Panta Reizen en Café ‘t Haantje. “We hebben bewust voor deze locatie gekozen”, vertelt Aad Struijk van De Badmeubel Outlet. “Gewoon midden tussen de mensen in een woonwijk en niet op een prestigieus complex ergens aan de rand van de bebouwde kom. Dat is namelijk een stuk gezelliger winkelen en bovendien hoeven onze klanten hier niet mee te betalen aan een torenhoge huur.” Een rondgang door de overzichtelijke winkel onderstreept zijn verhaal. Bezoekers treffen een verrassend aanbod van aantrekkelijke artikelen aan tegen prijzen die vriendelijk geprijsd zijn (niet alleen badmeubels, fonteinsets, douchewanden en dergelijke, maar ook keukens, sfeerhaarden en heel veel voor tuin en terras). Vaak vele tientallen euro’s goedkoper dan gebruikelijk, zelfs in vergelijking met bouwmarkten. “Bovendien bieden wij nog iets extra’s”, vult Struijk aan. “We hechten veel waarde aan prettig winkelen. Dat betekent dat je hier ongestoord kan rondkijken, maar ook op advies en persoonlijke service kan rekenen.” Nog een bijkomend voordeel van De Badkamer Outlet is de grote opslagcapaciteit in de kelder van het pand. Veel artikelen zijn daardoor op voorraad en kunnen direct meegenomen worden. Zo niet, dan is de levertijd doorgaans slechts 2 of 3 werkdagen. En is de aankoop zwaar, groot of onhandig te tillen, dan wordt het gratis thuisbezorgd (desgewenst ‘s avonds of in het weekend). Voor een heel schappelijke meerprijs kan eventueel ook voor montage zorggedragen worden (alleen van toepassing voor Rotterdam en directe omgeving).

De Badmeubel Outlet is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op afspraak (handig voor ZZP’ers) ook ‘s ochtends. Het adres is Bierens de Haanweg 16, 3076DC Rotterdam (Lombardijen), slechts enkele minuten rijden van de A15 (knooppunt Vaanplein, afslag Ahoy/Zuidplein). Parkeergelegenheid is volop aanwezig langs de straat en gratis. Telefoon 010-2038109 (buiten openingsuren 06-44042717). Website www.debadmeubeloutlet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant