Afbeelding

Ja! Vrijdag vaart de Disco-boot voor het eerst vanuit Rotterdam, je kunt nog mee!

Algemeen 218 keer gelezen

Rotterdam - Ja! De beroemde Disco-boot vertrekt vrijdag voor het eerst uit Rotterdam! En je kunt nog mee. Een hele avond dansen op de grootse discohits met een boot vol party-animals van 30 jaar en ouder.

Sinds de eerste editie in februari 2018 zijn er inmiddels al bijna 6000 bezoekers met de Disco-boot mee geweest op deze unieke vaart. Je beleeft letterlijk en figuurlijk een reis door de tijd op de boot en over het water. En op vrijdag 1 november vaart de boot voor het eerst vanuit Rotterdam!

Het feest is vooral bedoeld voor party-animals van 30 jaar en ouder. “We brengen alles helemaal in de stijl te van vroeger qua aankleding. Met de beste disco-hits maar ook met hapjes en drankjes”, aldus de organisatie. Iedereen ontvangt een welkomstdrankje bij binnenkomst. De boot biedt ruimte aan maximaal 450 gasten, dus wil je de boot niet missen, wees er dan op tijd bij. 

Op de disco-boot ga je uit je natuurlijk uit je dak op de dansvloer. Er is ook een silent disco en een chillruimte met retro meubels waar je even kunt bijkomen onder het genot van een drankje. Jij en je vrienden kunnen boarden vanaf 20.00 uur en de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Boompjeskade. 
Tickets kosten 21 euro  en kun je bestellen via de website. De boot legt rond 00.30 uur weer aan aan de Boompkeskade, waarna je nog kunt doorfeesten tot 1.00 uur.

Website: www.disco-boot.nl
Email: info@disco-boot.nl 
Facebook: www.facebook.com/discoboot/
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant